همه فایل

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

همه فایل

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

پاورپوینت لوله پی تت و روتامتر

لوله پی تت روتامتر مزایا و معایب لوله پی تت مزایا و معایب روتامتر
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل ppt
حجم فایل 357 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
پاورپوینت لوله پی تت و روتامتر

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

1-لوله پی تت

لوله پیتو:یک حسگر رایج برای اندازه گیری سرعت سیال است اصل طراحی ان بر پایه وجود فشارهایسکون و استاتیک ، هنگامی که یک جسم در سیال جاری قرار دارد استوار است.
سیستم از دو لوله هممحور کوچک که که هر کدام خروجی مجزایی مرتبط هستند تشکیل یافته .
سوراخ ورودی لوله داخلیمستقیماٌ در مسیر جریان سیال قرار دارد در حالی که ورودی لوله خارجی یک یا چند سوراخ است که درمحیط لوله خارجی تعبیه شده است. خروجی های لوله پیتو جهت اندازه گیری اختلاف فشار به مانومترلولهu متصل شده اند.
2-روتامتر
روتامتر(دبی سنج چرخان) :مهمترین دبی‌سنج با سطح مقطع متغییر از یک لوله شیشه‌ای مخروطی تشکیلشده است که در آن یک شناور آزادانه حرکت می‌کند. با توجه به نیروهای رو به ‌بالا و رو به ‌پائین، شناوربه وضع تعادل می‌رسد.

پاورپوینت زاویه سنج

زاویه سنج زاویه سنج اونیورسال زاویه سنج اونیور سال ورنیه دار زاویه سنج نوری
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل ppt
حجم فایل 195 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
پاورپوینت زاویه سنج

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

مقدمه ای بر اندازه گیری


حدود300سال قبل ,اساس تیوری اندازه گیری با ورنیه توسط بیرورنیه ریاضیدان فرانسوی کشف
شد,بدین ترتیب بود اکر دو طول برابر را به تقسیمات مساوی تقسیم کنیم و آنها را در مجاورت و انطباقبا هم قرار دهیم تمام خطوط تقسیمات در امتداد همدیگر قرار می گیرند ولی چنانچه تقسیمات با هم برابرنباشند خطوط در امتداد یکدیگر واقع نخواهند شد.که اساس تیوری اندازه گیری با کولیس بر این اصلاستوار می باشند.


زاویه سنج:

برای اندازگیری وکنترل زوایا وهمچنین برای انتقال زاویه به روی قطعات کار استفاده می شود وانواعمختلف تقسیم می شود.
زاویه سنج ساده

از این ابزار ها برای اندازه گیری و کنترل زوایا و همچنین برای انتقال زاویه به روی قطعات کار استفاده
می شود.
زاویه سنج ها از نظر ساختمان و میدان عمل به انواع مختلف تقسیم بندی می شوند که در زیربه شرح نمونه های مهم انها می پردازیم.
و در ادامه مباحث زیر بررسی میشود:
زاویه سنج اونیورسال
زاویه سنج اونیور سال ورنیه دار
ورنیه
خواندن ورنیه
طریقه تقسیم بندی ورنیه سنج با دقت 5 دقیقه
زاویه سنج ورنیه داربادقت 2دقیقه
زاویه سنج اونیور سال ساعتی
زاویه سنج نوری
زاویه سنج اونیور سال الکترونیکیزاویه سنج اونیور سال الکترونیکی

پاورپوینت چرخ دنده

چرخ دنده خستگیهای چرخ دنده سایش خستگی سطحی تغییر شکل پلاستیک شکست دندانه
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل ppt
حجم فایل 292 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
پاورپوینت چرخ دنده

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

مقدمه

طراحان چرخدنده همیشه از این موضوع تعجب می کنند که چرا بعضی از چرخدنده ها بهتر و بیشتر ازآنچه در فرمول های طراحی انتظار می رفت کار می کنند در حالیکه تعدادی دیگر حتی وقتی در داخلمحدوده طراحی، بارگذاری شده اند ناگهان دچار شکست می شوند.

به همین دلیل لازم است که عوامل خستگی چرخدنده به دقت بررسی شود.

انجمن چرخدنده سازان آمریکا (AGMA) خستگیهای چرخدنده را به 5 دسته کلی زیر تقسیم مینماید:

1ـ سایش (wear)

2ـ خستگی سطحی

3 ـ تغییر شکل پلاستیک (plastic flow)

4ـ شکست دندانه

5ـ شکست های خستگی که 2 یا چند عامل فوق را با هم دارند

هر یک از این دسته ها خود به چند نوع و شکل مختلف تقسیم می شود که در نهایت یک مهندس که در زمینه چرخدنده کار می کند با 18 شکل مختلف از خستگی چرخدنده مواجه می شود. به همین دلیلدر مواجه با یک چرخدنده آسیب دیده باید تلفیقی از علم و هنر آنالیز صحیح را بکار برد. اگر آنالیزخستگی بطور صحیحی انجام نشود ممکن است علت خستگی چیزی غیر از علت اصلی تشخیص داده شودکه در این صورت طراح را به سمت ساخت یک مجموعه چرخدنده ای بزرگتر از آنچه که نیاز است هدایتمی کند در حالیکه طراحی جدید نیز ممکن است دارای همان عیب قبلی باشد زیرا عامل اصلی تخریب هنوزتصحیح نشده است.

به عنوان مثال یک چرخدنده که در سرعت بالا کار می کند ممکن است برای ماههادارای ارتعاش قابل قبولی باشد اما ناگهان علائم ارتعاش با دامنه بالا پدیدار می شود.

تحقیقات دقیق روشنمی کند در مدتی که چرخدنده کار می کرده دندانه ها دچار سایش شده اند و در نتیجه فاصله بین دندانه هاافزایش یافته که همین عامل باعث افزایش دامنه ارتعاش چرخدنده شده است.

پس مشکل اصلی سایشدندانه ها است نه ارتعاش و ارتعاش باید به عنوان یک عامل ثانویه در نظر گرفته شود.

نکته مهم دیگریکه باید در نظر گرفته شود این است که گاهی طراحی چرخدنده صحیح است ولی چرخدنده بر اثر رفتارسایر قطعاتی که در مجموعه چرخدنده ای شرکت دارند یا سایر عوامل (محیط، خطای نصب و استقرار و…) دچار خستگی ناخواسته می شود. به عنوان مثال فرض کنید محور یک توربین توسط یک اتصالکوپلینگ به محور پینیون وصل شده است، در صورتیکه این اتصال در انتقال نیرو دارای خطای زیادی باشدیعنی نیرو را طوری انتقال دهد که نیروهای شعاعی و محوری بیشتر از آنچه در طراحی در نظر گرفتهشده به پینیون وارد شود در آنصورت پینیون و یاتاقان محور آن به سرعت دچار سایش یا حتی شکست میشوند.

بنابراین راه حل طراحی مجدد پینیون یا تعویض یاتاقان محور آن نیست بلکه باید در وضعیت اتصال(coupling) تجدید نظر کرد.

با این مقدمه به سراغ انواع خستگی هایی که در یک چرخدنده رخ می

دهد می رویم.


پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا

فناوری نانو بسته بندی غذا نانو مواد مرکب آلی و غیر آلی لایه های پلیمری نانو کامپوزیت ها
دسته بندی مهندسی شیمی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 592 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

نانو تکنولوژی:


واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین
1 تا 100 نانومتر)


- نانومتریک بیلیونیم متر است.

- فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی
مولکولی است.

پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست.

این سیستم های بسته بندی قادر خواهند بود پارگی ها و سوراخ های کوچک را با توجه به رابط محیطی(مانند تغییرات و رطوبت )ترمیم و مصرف کننده را از فساد ماده غذایی آگاه سازند.

مواردی کار ساز :


- افزایش مقاومت به نفوذ در پوشش هها

- افزایش ویپگی های دیواره (میکانیکی – حرارتی – شیمیایی و میکروبی)

- افزایش مقاومت در برابر گرما
- گسترش ضد میکروبهای فعال
- سطوح ضد قارچ


پاورپوینت فناوری نانودربسته بندی مواد غذایی

فناوری نانو بسته بندی مواد غذایی ماندگاری موادغذایی نانو در بسته بندی مواد غذایی
دسته بندی مهندسی شیمی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 522 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
پاورپوینت فناوری نانودربسته بندی مواد غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

•بسته بندی مدرن

روزانه بیش از پنج میلیارد لیتر آب آشامیدنی، شیر، آب میوه و سایر مواد غذایی مایع در جهان مصرفمی شود.

بسته بندی و روش نگهداری نقش مهمی در حفظ کیفیت این محصولات دارد. در واقع موادغذایی سالم باید بدون نیاز به افزودن مواد نگهدارنده و یا نگهداری در یخچال، بسته بندی شود و دراختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.

چنین امری چگونه ممکن است؟ مقاله حاضر در صدد ارائه تاریخچهمختصری از روش های بسته بندی و تشریح آخرین فناوری ها در این زمینه است که در قالب بسته بندیاسپتیک ظهور پیدا کرده است.

انواع بسته بندی

امروزه انواع بسته بندی در بازار به چشم می خورد که از مواد مختلف نظیر کاغذ، پلاستیک، فلز یاشیشه ساخته می شوند. اما شیوه اصلی برای شناخت بسته بندی ها ، تقسیم آنها به «انعطاف پذیر» ،«نیمه منعطف» و «سخت» است. بسته بندی به شیوه منعطف شامل کیسه هایکاغذی،پوشش هایپلاستیکی که چیپس در آن ریخته می شود و پاکت های کاغذی یا نایلونی که وسایل خریداری شده برایمنزل حمل می شوند.

رنگ در گرافیک بسته بندی

نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد استفاده ی به جا از رنگ هاست به عنوان مثال رنگ سبز درجایی بیانگر فساد و پوسیدگی ودر جایی بیانگر طراوت و تازگی باشد.

در انتخاب رنگ مواد غذایی و نوشیدنی ها علاوه بر توجه به رنگ مواد غذایی می توان با توجه بهویزگی های گروه مصرف کننده از رنگ ها به عنوان ابزاری قدرتمند بهره جست.


به عنوان مثال در طراحی جعبه ی چای گیاهی می توان از رنگهای ملایم و لطیف که مترادف فراورده های
گیاهی است بهره گرفت اما برای چای خشک می توان از زمینه ی تیره برای حس مرغوبیت محصول درمشتری استفاده کرد.


فناوری نانو چیست ؟

•فناوری نانو هنر و علم دستکاری و بازچینی اتم ها برای ساخت مواد ، ابزار ها و سیستم های مفید درمقیاس یک میلیاردم متر است .
•منظور از مقیاس نانو ابعادی حدود nm1 تا nm100 است.

نانوتکنولوژی علم مطالعه و تحقیق پدیده ها و عملکردها در سطح اتمی، ملکولی و نانو ملکول می باشد.

این عمل دارای کاربرد در زمینه های مختلفی می باشد، صنایع غذایی یکی از موضوعاتی می باشد که بهآن توجه بیشتری شده است و اولین عرصه در صنایع غذایی که نانو تکنولوژی بر آن موثر است، بستهبندی مواد غذایی می باشد.

درکل هدف از بسته بندی مواد غذایی این است که هم زمان نگهداری آنهاافزایش یابد و هم مواد غذایی به طور کامل ا زخطر عوامل فساد درونی و یبرونی و میکروبی حفظ شود.