دسته بندی | تاریخ و ادبیات |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 84 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
روش نگارش وتدوین مقالات علمی
تعریف پژوهش:پژوهش، فرایند پردازش اطلاعات است که مهمترین ویژگیاش زایایی، باروری و تولید علم در تاریخ آن علم میباشد و دارای هویت جمعی است.آنچه در کتب و منابع یافت میشود دادههااست. پس از سنجش و گزینش، دادهها به اطلاعات تبدیل میشوند، با پردازش اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها در مقاله، تولید علم صورت میگیرد. پژوهش، فرایند تولید علم است برخلاف بسط اطلاعات دیگران که توسعه است نه پژوهش. پژوهشگر مانند زنبور عسل است که چیز جدید تولید میکند نه مثل مورچه که فقط اطلاعات را جمع میکند.
lشأن مقاله این است که در مقیاس تاریخ آن علم، تولید علم کند. مقاله علمی پژوهشی، باید نوآوری داشته باشد و پیدا کردن حرف جدید در تاریخ یک علم که قبلاً نبوده، کار دشواری است. این نوآوری فقط در نظریهپردازی نیست بلکه میتواند زبان جدید، روش جدید، مسأله جدید، تعریف جدید و... در تاریخ علم باشد.
- معیارهای یک مقاله علمی
lالف- مرتبط بودن مطالب و کامل بودن lب
برخورداری از یک سازمان منسجم lپ
برخورداری از یک محوریّت تحقیقی در کلّیت و ترکیب مقاله
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1340 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری در 17اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کفیر چیست ؟
کفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الکلی است که منشاء آن به کوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است .
در واقع تاریخچه کفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز برمی گردد . آنها کشف کرده اند که شیر تازه ای که در کیسه های چرمی حمل می شوند به صورت یک نوشیدنی لذت بخش گازدار در می آیند .نام کفیر از زبان ترکی گرفته شده است . قسمت اول این کلمه یعنی « کف » در زبان ترکی به معنی لذت بخش می باشد که احتمالا طرز بیان چوپانهایی بوده است که از این محصول استفاده می کردند .
این فراورده بطور طبیعی گازدار بوده است .
کوههای قفقاز
ارزش غذایی و درمانی کفیر :
کفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیکی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیک ، فشار خون ، ایکسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم کفیر و خصوصیات فلورمیکروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانکراس و نیز بهبود حرکات پریستاتیک روده ها می گردد .
کفیر در افزایش حرکات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاکتیک و اسید استیک و آنتی بیوتیک موجود در کفیر موجب مهار کردن فرآیند فساد در روده کوچک می گردد.
اسید لاکتیک تولید شده بوسیله باکتری های موثر در کفیر موجب عمل انعقاد کازئین شده معمولا هنگامی که ph به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 که کازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و کلسیم جدا شده با اسید لاکتیک بصورت لاکتات کلسیم وارد ترکیب می شود .
کفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp و دیگر ترکیبات آلی پیچیده می باشد .
تهیه و تولید کفیر
دانه های کفیر (KEFIR GRAINS )
دانه های کفیر شبیه به گل کلم بوده و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارند . دانه های کفیر خوشه هایی از میکرو ارگانیسم ها هستند که به وسیله یک شبکه پلی ساکاریدی کنار هم قرار می گیرند . شبکه دانه های کفیر از یک کمپلکس 13 درصد پروتیین ، 24 درصد پلی ساکارید بعلاوه سلول های متفرقه تشکیل شده است . عمده پلی ساکارید آن محلول در آب است که به آن کفیران می گویند .
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 119 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،
شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
خصوصیات حسی
فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،
دسته بندی | کارآفرینی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 111 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
پاورپوینت کارگاه صنایع چوبی کاج در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کارگاه صنایع چوبی کاج
تاریخچه:
صنایع چوبی کاج که نمایشگاه ان واقع دراستان اردبیل میدان قیام بطرف دروازه مشکین
وکارگاه ان درشام اسبی می باشد یک کارگاه نوپا می باشد وقدمت ان به پنج سال می رسد
که با اندیشه دوجوان فارغ التحصیل یکی درمدیریت ودیگری درعمران شروع به کار
کرده است.
اهداف ومشکلات:
هدف کاج تولیدات صنایع چوبی باکیفیت عالی وبا نازلترین قیمت وکمترین سود ممکن اما باتولیدات
انبوه می باشد وبادایرکردن یک نمایشگاه دراستان اردبیل باحذف دلالی وبه صورت عرضه مستقیم
محصولات اماده ارائه خدمت به همشهریان عزیزمی باشد وازاین لحاظ حائزاهمیت میباشدومشکلات
عدیده ای که وجودداردمشکلات بازار-مشکلات مواداولیه که ازقیمت ثابت برخوردار نمی باشد و
مشکلات بازارشامل نحوه تجارت که مربوط به چک می باشد.
مجوزها :
مجوزها مربوط به مهارتهای فنی و حرفه ای می باشد که شامل مهارت فنی
حرفه ای نجاری-نقاشی و پروانه کسب مغازه وغیره می باشد.
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 3236 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 97 |
پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک در 97 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
اگر همه اجزای فوق را در یک بسته جمع کنیم میکروکنترلر خواهیم داشت.
به عبارتی میکرو کنترلر،میکروپروسسوری است که قابلیت ها و تواناییهای دیگری به ان اضافه شده است.
از جمله:
1-مقداری حافظه RAM
2-حافظه ROM
3-تعدادی پورت ورودی و خروجی
4-تعدادی شمارنده و TIMER
5-پورت سریال
6-و.......
انواع حافظه در پیک
1-برنامه ( ذخیره دستورات )
2-داده ها ( ذخیره موقت داده ها )
حافظه های برنامه
1- حافظه ROM : در کارخانه سازنده پر می شود و با قطع منبع تغذیه پاک نمی شود .برای نشان دادن از علامت اختصاری CR استفاده می کنند .
2-حافظه PROM : یک بار توسط ما پر میشود و بارها خوانده می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری C یا CE استفاده می کنند .
این حافظه را OTP نیز گویند One Time Programming
3-حافظه EPROM : در صورت نیاز با نور ماورالبنفش پاک می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری JW استفاده می کنند .
4-حافظه FLASH : در صورت نیاز با ولتاژ پاک می شود و پر می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری F استفاده می کنند .
هر چهار حافظه برنامه با قطع منبع تغذیه از آنها پاک نمی شوند .
حافظه های داده
1-حافظه RAM :بیشترین ظرفیت حافظه برای FLASH و کمترین آن برای RAM می باشد .
2-حافظه EEPROM :همان حافظه FLASH با کمی تفاوت . برای تغییر برنامه FLASH باید آنرا پاک و دوباره
برنامه نویسی کرد ولی EEPROM را می توان پشت سرهم برنامه نویسی کرد (بایت به بایت)