دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 244 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مقدمه
نظریه های هدایت و رهبری
نظریه های خصوصیات فردی رهبری
نظریه های رفت و رهبری
نظریه های موقعیتی و اقتضایی
نظریه های مسیر – هدف
نظریه ها انگیزش
نظریه های محتوایی
نظریه های فرآیندی
انگیزش در عمل
مقدمه
رهبری عبارتست از نفوذ در دیگران رهبری یعنی ایجاد انگیزه در یادگیری نفوذ و قدرت رهبری بر منابعی که قدرت و نفوذ از آن سرچشمه می گیرد ارتباط دارد. قدرت عبارتست از توانایی نفوذ نفوذ یعنی اعمالی که باعث تغییر در رفتار می شود.
منابع قدرت
منابع قدرت عبارتند از : قدرت مرجع قدرت قانونی قدرت تخصصی قدرت پاداش قدرت تنبیه
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 522 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
سمینار کنترل
اندازه گیری و کنترل دما
1 ) حرارت، دما و مقیاس دما
2 ) تعریف دما سنج
3 ) انواع دماسنج ها
.1حرارت، دما و مقیاس دما
دما کمیتی است که بیانگر مقدار گرمای یک جسم است. یکای این کمیت کلوین، درجه سانتیگراد، درجه فارنهایت و درجه رانکین می باشد. حرارت انرژی گرمایی ناشی از حالت حرکت اتمها و مولکول های جسم است. با اندازه گیری دما می توان میزان حرارت محسوس یک جسم را از رابطه زیر بدست آورد:
Q: محتوای حرارتی
CP: حرارت ویژه یا ظرفیت حرارتی جسم
M: جرم جسم
T: دمای جسم
T0 : دمای مرجع
دما، حالت انرژی جنبشی مولکولی و اتمی را تعیین می کند هر چه دمای جسم بالاتر باشد انرژی جنبشی بالاتر بوده و ظرفیت جهت انتقاال انرژی نیز بالاتر خواهد بود. واحد دما درجه سانتیگراد در صورتی که واحد حرارت (انرژی) ژول می باشد.
2 ـ تعریف دما سنج
میزان حرارت که سرما و گرما را نشان میدهد، این لفظ فرانسوی است و در فارسی مستعمل است لیکن هنوز جزء زبان نشده است(فرهنگ نظام). ماخوذ از ترموس بمعنی گرما و مترون بمعنی اندازه یونانی و وسیله ای است که از روی آن میزان گرما اندازه گیری میشود و معمولا از یک لوله شیشه ای که دو طرف آن بسته و در قسمت پایین آن مخزنی پر از جیوه یا الکل تعبیه شده است تشکیل می گردد برای مدرج ساختن آن ، ترمومترهای جیوه ای را در ظرف بخار آبی که در حال جوش است (کنار دریا) قرار میدهند، جیوه بر اساس خاصیت انبساط اجسام در مقابل حرارت در لوله بالا میرود ودر نقطه ای که توقف می کند آن نقطه را با عدد 100 علامت می گذارند. سپس مخزن جیوه را در خرده یخ در حال گداز می گذارند. جیوه از لوله پائین می آید و در نقطه ای متوقف می شود که آن را، نقطه صفر میزان حرارت فرض می کنند و در حقیقت نقطه انجماد آب یا نقطه ذوب یخ است . آنگاه میان این دو رقم را با اعداد علامت گذاری نموده که هر قسمت را یک درجه نامند. و اینگونه ترمومترها که بصد درجه تقسیم شده اند ترمومتر سانتی گراد می نامند.
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 522 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
سمینار کنترل
اندازه گیری و کنترل دما
1 ) حرارت، دما و مقیاس دما
2 ) تعریف دما سنج
3 ) انواع دماسنج ها
.1حرارت، دما و مقیاس دما
دما کمیتی است که بیانگر مقدار گرمای یک جسم است. یکای این کمیت کلوین، درجه سانتیگراد، درجه فارنهایت و درجه رانکین می باشد. حرارت انرژی گرمایی ناشی از حالت حرکت اتمها و مولکول های جسم است. با اندازه گیری دما می توان میزان حرارت محسوس یک جسم را از رابطه زیر بدست آورد:
Q: محتوای حرارتی
CP: حرارت ویژه یا ظرفیت حرارتی جسم
M: جرم جسم
T: دمای جسم
T0 : دمای مرجع
دما، حالت انرژی جنبشی مولکولی و اتمی را تعیین می کند هر چه دمای جسم بالاتر باشد انرژی جنبشی بالاتر بوده و ظرفیت جهت انتقاال انرژی نیز بالاتر خواهد بود. واحد دما درجه سانتیگراد در صورتی که واحد حرارت (انرژی) ژول می باشد.
2 ـ تعریف دما سنج
میزان حرارت که سرما و گرما را نشان میدهد، این لفظ فرانسوی است و در فارسی مستعمل است لیکن هنوز جزء زبان نشده است(فرهنگ نظام). ماخوذ از ترموس بمعنی گرما و مترون بمعنی اندازه یونانی و وسیله ای است که از روی آن میزان گرما اندازه گیری میشود و معمولا از یک لوله شیشه ای که دو طرف آن بسته و در قسمت پایین آن مخزنی پر از جیوه یا الکل تعبیه شده است تشکیل می گردد برای مدرج ساختن آن ، ترمومترهای جیوه ای را در ظرف بخار آبی که در حال جوش است (کنار دریا) قرار میدهند، جیوه بر اساس خاصیت انبساط اجسام در مقابل حرارت در لوله بالا میرود ودر نقطه ای که توقف می کند آن نقطه را با عدد 100 علامت می گذارند. سپس مخزن جیوه را در خرده یخ در حال گداز می گذارند. جیوه از لوله پائین می آید و در نقطه ای متوقف می شود که آن را، نقطه صفر میزان حرارت فرض می کنند و در حقیقت نقطه انجماد آب یا نقطه ذوب یخ است . آنگاه میان این دو رقم را با اعداد علامت گذاری نموده که هر قسمت را یک درجه نامند. و اینگونه ترمومترها که بصد درجه تقسیم شده اند ترمومتر سانتی گراد می نامند.
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 128 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مقدمه
سازمان برمبنای وظیفه
مزایا و محدودیتهای سازمان برمبنای وظیفه
سازمان بر مبنای نوع تولید
مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای نوع تولید
سازمان بر مبنای منطقه عملیات
سازمان بر مبنای مشتری
مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای مشتری
محدودیتهای ساختارهای سنتی
الگو های جدید ساختار زمانی
عصرها ،عصر سازمانهای بزرگ است.
سازماندهی پس از برنامه ریزی می باشد.
در سازماندهی وظایف و اختیارات مشخص شود.
سازماندهی مجدد امری است دائمی
در موقعیت های مختلف ساختهای متفاوتی وجود دارد.
سازمان برمبنای وظیفه
واحد ها بر حسب وظیفه تقسیم می شود.
وظایف کلی به وظایف جزیی تقسیم می شود.
وظایف را تا کجا می توان به وظایف جزیی تر تقسیم نمود؟
وظایف نمی باید فقیر و بی معنی شوند.
تعداد پست ها و اطلاع از استاندارد انجام کار باید مشخص باشد.
برای ایجاد ارتباط و هماهنگی بین اجزا نیاز به سرپرستی می باشد.
واحد های صف و ستاد
به هر میزان وظایف پیچیده باشد بر تعداد واحد ها اضافه می گردد.
وظایف تخصصی را می توان با الگوی مشابه تقسیم بندی نمود .
تقسیم وظایف کار را با ارزیابی مشاغل و طبقه بندی آنها می توان تسهیل کرد.
مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای وظیفه
ایجاد حوزه های قوی تخصصی ( مزایا)
ارتقاء تخصص از طریق کار های ثابت ( مزایا)
با تغییرات نمی تواند خود را تغییر دهد ( محدودیت )
همکاری بین واحد ها ضعیف است ( محدودیت )
دشواری ارزیابی و مسئولیت های بین واحد ها ( محدودیت )
سازمان بر مبنای نوع تولید
واحد ها بر اساس تولیدات تقسیم می شوند.
از مزایای آن اینکه مسئولیتها روشن و مشخص است.
از دیگر مزایا سهولت در ارزیابی عملکردی می باشد.
همکاری بین واحد ها بیشتر است.
از محدودیت آن پراکندگی درتخصص می باشد.
سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی
اساس سازماندهی مناطق می باشد.
ازمزایای آن سرعت و سهولت شناخت نیازها و رفع آنها می باشد.
درمناطق مختلف این سازماندهی بسیارمفید است.
پراکندگی واحدهای منطقه ممکن است مشکل ساز باشد.
ممکن است ایجاد منطقه زدگی نماید.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 93 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی :
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
2.سیستم مداوم هیدرولیز
3.هیدرولیز اسید – آنزیم
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . :DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .